Слідкуйте за найсвіжішими новинами нашого закладу – за посиланням

Наказ ПШ “Лісові дзвіночки” від 28.02.2024 № 31 “Про прийом дітей до 1-х класів ПШ “Лісові дзвіночки” у 2024 році” – за посиланням

Вся необхідна інформація та територія обслуговування – за посиланням

Зразок заяви для зарахування у школу – за посиланням

Віртуальна екскурсія

                                                                                                                                                                           

Шановні батьки!

Інформація щодо замовлення електронного учнівського квитка знаходиться за посиланням – Замовлення електронного учнівського квитка

Фільм “Діти про майбутнє”

Про що говорять наші діти?

Що хочуть дізнатися?

Про що мріють?

Фільм можна переглянути –

 Початкова школа «Лісові дзвіночки» Деснянського району міста Києва вперше відкрила двері для вихованців дошкільних груп у 1974 році, а учнів початкових класів у 1996 році. Наш заклад освіти мають змогу відвідувати діти від 6-ти до 10 років.Проєктна потужність закладу 12 груп/220 дітей.

Розрахункова потужність – 6 класів/140 учнів.

ПШ «Лісові дзвіночки» – це заклад радості, любові, здоров’я та добра. Співпраця і співдружність працівників закладу, дає змогу дитині розвинути інтелектуальний, емоційний, вольовий потенціал, відчути себе людиною здатною на добрий вчинок.

ПШ «Лісові дзвіночки» – дбає про всебічний розвиток дитини, забезпечує фізичну і морально-психологічну безпеку, відстоює інтереси і права дитини, створює умови для вільного розвитку духовних і фізичних сил, здоров’я й безпеки життєдіяльності, сприяє становленню дитини як особистості.

10 заповідей Януша Корчака для батьків

 1. Не чекай, що твоя дитина буде такою, як ти або такою, як ти хочеш. Допоможи їй стати не тобою, а собою. 

2. Не вимагай від дитини плати за все, що ти для неї зробив. Ти дав їй життя, як вона може віддячити тобі? Вона дасть життя іншій, та – третій, і це необоротний закон подяки.
 3. Не зганяй на дитині свої образи, щоб у старості не їсти гіркий хліб. Бо що посієш, то й зійде.
 4. Не стався до її проблем зверхньо. Життя дане кожному по силам й, будь упевнений, їй воно важке не менше, ніж тобі, а можливо й більше, оскільки в неї немає досвіду.
 5. Не принижуй!
 6. Не забувай, що найважливіші зустрічі людини – це її зустрічі з дітьми. Звертай велику увагу на них – ми ніколи не можемо знати, кого ми зустрічаємо в дитині.
 7. Не картай себе, якщо не можеш зробити щось для своєї дитини. Картай, якщо можеш – але не робиш. Пам’ятай, для дитини зроблено недостатньо, якщо не зроблено все.
 8. Дитина – це не тиран, що заволодіває всім твоїм життям, не тільки плід плоті й крові. Це та дорогоцінна чаша, що Життя дало тобі на зберігання й розвиток у ній творчого вогню. Це розкріпачена любов матері й батька, у яких буде рости не «наша», «своя» дитина, але душа, дана на зберігання.

 9. Умій любити чужу дитину. Ніколи не роби чужій те, що не хотів би, щоб робили твоїй.

 10. Люби свою дитину будь-якою – неталановитою, невдачливою, дорослою. Спілкуючись із нею – радій, тому що дитина – це свято, що поки з тобою.


Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031